khamas-gotoviy-protistoyati-nazemniy-operatsiyi-izrayilyu-z-povnoyu-siloyu

ХАМАС готовий протистояти наземній операції Ізраїлю з «повною силою»

 • 99350 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. ХАМАС заявив у суботу, що його бойовики в Газі готові протистояти атакам Ізраїлю з «повною силою» після того, як ізраїльська армія розширила повітряні та наземні атаки на палестинський анклав. Про це повідомляє Reuters, пише УНН.

Деталі 

Раніше терористи ХАМАСу заявляли, що їхні бійці ведуть зіткнення з ізраїльськими військами в районах поблизу кордону з Ізраїлем після того, як Ізраїль повідомив про посилення атак у секторі Газа.

«На додаток до атак, здійснених за останні кілька днів, наземні сили розширюють свої операції сьогодні ввечері», — сказав ізраїльський військовий речник контрадмірал Даніель Хагарі під час телевізійного брифінгу в п’ятницю ввечері, піднімаючи питання про те, чи довгоочікуваний наземний може початися вторгнення в Газу.

Він сказав, що ізраїльські військово-повітряні сили завдають масштабних ударів по тунелях, проритим ХАМАС, та іншій інфраструктурі.

Збройне крило ХАМАСу повідомило пізно в п'ятницю, що його бойовики вступили в зіткнення з ізраїльськими військами в місті Бейт-Ханун на північному сході Гази та в центральному районі Аль-Бурейдж.

Нагадаємо

Ізраїль почав наземну операцію у секторі Гази.



Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Лідери ЄС закликали Сербію визнати Косово «де-факто»

     • 95437 переглядiв

    У передмісті Дніпра пролунали вибухи - ЗМІ

     • 173407 переглядiв