kerivnik-administratsiyi-pushilina-zaochno-otrimav-obvinuvannya-u-derzhzradi

Керівник "адміністрації" пушиліна заочно отримав обвинувачення у держзраді

 • 339387 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Правоохоронці завершили розслідування щодо колишнього працівника податкової Києва, який зрадив Україну та очолив фейкову адміністрацію ватажка терористичної організації "днр" дениса пушиліна, повідомляє Державне бюро розслідувань, передає УНН

Деталі

Державне бюро розслідувань завершило розслідування колишнього працівника податкової Києва, який у 2014 році переїхав з Києва на тимчасово окуповану територію Донецької області. Він добровільно став працювати на окупантів, займаючи різні посади в «державних органах» незаконного псевдодержавного утворення «донецька народна республіка».

У 2018 році його призначили керівником адміністрації ватажка терористичної організації «днр» дениса пушиліна.

Крім того, після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну чоловік продовжував працювати на окупантів, поширював дезінформацію, робив публічні заклики до підтримки рішень та дій окупантів.

Йому заочно пред'явлено обвинувачення у державній зраді. Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що ватажка окупантів "днр" дениса пушиліна заочно судитимуть. Інкримінують йому колабораціонізм і посягання на суверенітет України. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Псевдовибори на ТОТ: росіяни вже намалювали третину явки - ЦНС

     • 529257 переглядiв

    Скільки ракет Х-32 зараз є у росіян - Гуменюк дала відповідь

     • 1575606 переглядiв

    В москві та Криму повідомили про "замінування" шкіл - росЗМІ

     • 380748 переглядiв