kamala-harris-pohodylas-na-dva-raundy-debativ-iz-trampom

Камала Гарріс погодилась на два раунди дебатів із Трампом

 • 12135 переглядiв

Кандидатка в президенти США Камала Гарріс погодилась на два раунди дебатів з Дональдом Трампом. Штаб Гарріс відкинув пропозицію щодо додаткових дебатів та підтвердив один раунд дебатів між кандидатами у віцепрезиденти.

Представник передвиборчої кампанії кандидатки в президенти США від Демократичної партії Камали Гарріс заявив, що вона візьме участь у двох дебатах з опонентом Дональдом Трампом. Про це повідомляє The Hill, цитуючи заяву речника кампанії Гарріс Майкла Тайлера, пише УНН.

Деталі

У кандидатки від демократів спробували покласти край пропозиції Трампа щодо додаткових дебатів, заявивши, що "дебатам про дебати кінець".

Якщо припустити, що Дональд Трамп справді прийде 10 вересня на дебати з віцепрезиденткою Гарріс, то губернатор Волз зустрінеться з Джей Ді Венсом 1 жовтня, і американський народ матиме ще одну можливість побачити віцепрезидента і Дональда Трампа на сцені дебатів у жовтні,

- пояснив Тайлер.

Таким чином, у Гарріс відкинули можливість проведення трьох раундів дебатів із Дональдом Трампом, як він того вимагав.

Також у штабі демократки виключили більш як один раунд дебатів між кандидатами у віцепрезиденти Джей Ді Венсом та Тімом Волзом, що відповідає історичним прецедентам. Дебати між ними мають відбутись 1 жовтня на CBS News.

Гарріс випереджає Трампа за рейтингом у п'яти ключових штатах - опитування14.08.24, 19:30

Популярні

Новини по темі

У Сумах пролунав вибух - ЗМІ

 • 31384 переглядiв