ukenru
izrayil-ziznavsya-u-vbivstvi-5-palestinskikh-ditey-u-gazi-pid-chas-neschodavnogo-konfliktu

Ізраїль зізнався у вбивстві 5 палестинських дітей у Газі під час нещодавнього конфлікту

 • 109924 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Ізраїль визнав вбивство п'ятьох палестинських дітей внаслідок повітряного нальоту під час нещодавнього триденного наступу на сектор Газа, передає УНН.

Деталі

Представники міністерства оборони підтвердили відповідальність Ізраїлю за інцидент, який стався 7 серпня на цвинтарі в районі Джабалія на півночі Гази і призвів до смерті п'ятьох неповнолітніх, вбитих в останній день недавніх бойових дій з Ісламським джихадом цього місяця, повідомляє газета Haaretz.

Газета додала, що окреме розслідування іншого інциденту, проведене ізраїльською армією, показало, що вісім палестинських мирних жителів, включаючи дітей, було вбито 6 серпня внаслідок осічки ракети, запущеної Ісламським джихадом.

Додамо

Ізраїльські військові літаки почали наносити авіаудари по об'єктам в Газі 5 серпня, пославшись на «неминучу загрозу нападу» з боку Ісламського джихаду після зростання напруженості на палестинських територіях.

За даними міністерства охорони здоров'я Палестини, щонайменше 49 палестинців, у тому числі 17 дітей та чотири жінки, було вбито, а понад 360 осіб отримали поранення внаслідок обстрілів.

Українські Національні Новини

Новини Світу