izrayil-zavdav-udaru-po-aeroportam-damaska-i-aleppo-zmi

Ізраїль завдав удару по аеропортам Дамаска і Алеппо - ЗМІ

 • 509874 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. У четвер Ізраїль нібито здійснив бомбардування в Сирії поблизу міжнародних аеропортів Дамаска та Алеппо. Про це пише низка сирійськіх ЗМІ, зокрема Sham fm, повідомляє УНН.

Деталі

Стверджується, що у відповідь на повітряний удар Ізраїлю по територіях міжнародних аеропортів Дамаска та Алеппо, спрацювала сирійська протиповітряна оборона.

Цитата

«Протиповітряна оборона відповіла на ізраїльську агресію, націлену на околиці міжнародного аеропорту Дамаска», - йдеться у повідомлені.

Доповнення

Як повідомляє портал «Араб 48», бомбардування сирійських аеропортів сталася після того, як позавчора, 10 жовтня, артилерія ізраїльської армії поцілила об’єкти в Сирії у відповідь на мінометний обстріл Голанський висот.

Контекст

На світанку 7 жовтня Ізраїль зазнав масованої атаки включно з ракетними ударами з території сектора Гази. Бойовики проникли на південь країни. Після чого ЦАХАЛ завдав серію повітряних ударів по угрупованню ХАМАС. А також по Лівану після того, як по території Ізраїлю були випущені снаряди. 10 жовтня у ЦАХАЛ заявили, що ізраїльські військові відновили контроль над кордоном з Газою.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль завдав удару по аеропортам Дамаска і Алеппо - ЗМІ

     • 509874 переглядiв

    Одещина першою закінчила збір ранніх зернових

     • 612490 переглядiв

    У НАЗК назвали терміни подання декларацій за 2021 – 2022 роки

     • 418399 переглядiв