izrail-spriamuvav-udar-po-komandyru-khezbolly-v-pivdennomu-beiruti-afp

Ізраїль спрямував удар по командиру "Хезболли" в південному Бейруті - AFP

 • 11736 переглядiв

Ізраїльський удар у четвер по південних передмістях Бейрута був спрямований проти командира "Хезболли", з посиланням на джерело, близьке до угруповання, повідомляє AFP, вказуючи, що при цьому армія Ізраїлю оголосила про проведення точкових ударів у ліванській столиці, пише УНН.

Деталі

"Ізраїльський удар був спрямований проти командира "Хезболли", - повідомило джерело в службі безпеки, яке побажало залишитися неназваним, оскільки він не був уповноважений спілкуватися зі ЗМІ.

Це вже четверта атака проти командирів "Хезболли" в цьому районі за тиждень.

Доповнення

За даними Reuters, у південних передмістях Бейрута, оплоті "Хезболли", у четвер було чути звук вибуху, який сколихнув столицю, та було видно, як піднімається дим. джерело служби безпеки підтвердило Reuters, що ціллю атаки був високопоставлений лідер "Хезболли", про долю якого відразу не було відомо.

Ізраїльський удар по південному передмісті Бейрута в четвер міг бути націлений на керівника підрозділу безпілотників "Хезболли", вказало джерело, близьке до угруповання, про що написало France 24. "Ціллю ізраїльського удару був командир загону безпілотників "Хезболли" Мохаммед Срур, відомий як Абу Салех, чия доля досі неясна", - сказало джерело.

Нетаньягу на тлі пропозиції щодо припинення вогню заявив, що дав вказівку ізраїльській армії воювати на повну силу26.09.24, 12:57

Популярні

27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

 • 72420 переглядiв

У ростовській області рф виникли пожежі

 • 53348 переглядiв

Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

 • 57252 переглядiв

Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

 • 100261 переглядiв

Новини по темі