ukenru
iz-kharkova-viyikhalo-blizko-tretini-naselennya-mer

Із Харкова виїхало близько третини населення - мер

 • 186409 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Із Харкова виїхало близько третини жителів. Про це під час телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, пише УНН.

Цитата

"За нашими підрахунками, приблизно 30% населення сьогодні залишило місто Харків. Але хочу вам сказати, що останнім часом ми спостерігаємо, що харків'яни повертаються, повертаються і чоловіки, які відвезли свої сім’ї, та вступають у лави територіальної оборони, і повертаються навіть цілі сім’ї, тому що не хочуть житі в іншому місці. Пожили, більш-менш подивилися і повертаються у Харків. Це справжні патріоти - патріоти свого міста і патріоти України", - сказав мер.

Деталі

При цьому міський голова розповів про ситуацію з комунальними послугами у місті.

"Ми подаємо воду, подаємо тепло, подаємо навіть гарячу воду у більше ніж тисячу будинків. Але ситуація, звичайно, напружена. Але всі наші комунальні служби працюють, вивезення сміття здійснюємо. тобто Місто живе життям тим, яке сьогодні можливе в цих умовах, в умовах бомбардувань, які не припиняються, в умовах війни", - зазначив Терехов.

Він підтвердив, що постійно виникають проблеми з електропостачанням, через те, що "цілеспрямовано російська армія бомбить наші трансформаторні підстанції" і їх доводиться постійно ремонтувати або проводити перепідключення.

Українські Національні Новини

Суспільство