gumenyuk-pro-situatsiyu-na-pivdni-pislya-peregovoriv-erdogana-z-putinim-vorog-ne-otrimav-tse-scho-pragnuv-ye-zagroza-portoviy-infrastrukturi

Гуменюк про ситуацію на півдні після переговорів Ердогана з путіним: "Ворог не отримав те, що прагнув. Є загроза портовій інфраструктурі"

 • 755039 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Після нерезультативних для російського диктатора володимира путіна переговорів з президентом Туреччини Реджеп Таїп Ердоганом, ворог може вдатися до вогневого терору в Україні. Про це повідомила в ефірі телемарафону у вівторок речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, пише УНН.

Цитата

“Колі росія не має успіхів на будь-якому напрямку своєї діяльності вона вдається до такого вогневого терору. Цілком ймовірно що можуть завдати удару”, — заявила Гуменюк.

Вона також повідомила, що Україна відслідковувала підготовку діяльність росіян до зустрічі Ердогана та путіна.

“Бачили потужну атаку двічі повторену вночі по Одеській області із зрозумілим посилом в напрямку, де функціонує „зерновий коридор“, який не дає спокою диктатору. Саме тому можемо говорити про те, що залишаться загроза і портовій і цивільній і зерновій інфраструктурі, оскільки ворог не отримав те, що прагнув”, — зазначила Гуменюк.

Нагадаємо

російський диктатор володимир путін після переговорів із президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом заявив, що рф не готова одразу повертатися до “зернової угоди”, яку зірвала в липні.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    шойгу підтвердив скасування навчань "Захід" у 2023 році

     • 137623 переглядiв

    ССО показали, як "відмінусували" ворожу Д-30

     • 604713 переглядiв