ukenru
golos-ukrayini-maye-buti-golovnim-u-bud-yakikh-diskusiyakh-dzhonson-ta-makron-proveli-telefonnu-rozmovu

“Голос України має бути головним у будь-яких дискусіях”: Джонсон та Макрон провели телефонну розмову

 • 214167 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон обговорив ситуацію в Україні з президентом Франції Еммануелем Макроном. Перемовини відбулися після телефонної розмови Макрона з лідером Російської Федерації Володимиром Путіним. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу уряду Великої Британії.

Деталі

Сторони інформували один одного про дипломатичні зусилля по Україні. Вони також обговорили переговори Макрона з Путіним.

“Прем’єр-міністр зазначив, що зобов’язання президента Путіна перед президентом Макроном є втішною ознакою того, що він, можливо, як і раніше готовий брати участь у пошуку дипломатичного рішення”, — йдеться в повідомленні.

Джонсон заявив, що голос України має бути головним у будь-яких дискусіях.

Лідери погодилися з необхідністю повного виконання Росією та Україною своїх зобов’язань за мінськими угодами та підкреслили необхідність того, щоб Путін відмовився від своїх нинішніх загроз і відвів війська від кордону з Україною.

Нагадаємо 

Президент США Джо Байден та лідер Франції Еммануель Макрон обговорили питання дипломатичного розв'язання проблем з Росією.

Українські Національні Новини

Політика