ukenru
glavi-mzs-ukrayini-ta-turechchini-obgovorili-novi-mozhlivosti-investitsiy-ta-vzayemodiyi-dlya-biznesu

Глави МЗС України та Туреччини обговорили нові можливості інвестицій та взаємодії для бізнесу

 • 13403 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговори з очільником МЗС Туреччини Мевлютом Чавушоглу нові можливості інвестицій та взаємодії для українського та турецького бізнесу. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу МЗС України.

Повідомляється, що міністри домовилися сприяти проведенню ближчим часом 12-го засідання Міжурядової українсько-турецької комісії з питань торговельно-економічного співробітництва, а також чергового раунду переговорів щодо підготовки до підписання Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Туреччиною.

“Ми з Мевлютом Чавушоглу поділяємо думку, що на тлі коронавірусу необхідно зосередитись на торгівлі та інвестиціях. Ми обговорили допомогу українським компаніям в Туреччині та турецьким компаніям в Україні. Ми прагнемо створювати нові можливості для інвестицій та взаємодії між бізнесами. Запевняю вас, що ці питання є і будуть в центрі уваги”, - зазначив Кулеба.

Нагадаємо, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба з міністром закордонних справ Туреччини Мевлютом Чавушоглу обговорили амбітні проекти у військово-технічній сфері, торгівлю та туристичний обмін.

Українські Національні Новини

Політика