ukenru
geraschenko-u-sotsmerezhakh-ye-bagato-initsiativ-dlya-stvorennya-ukrayinskogo-mossadu

Геращенко: у соцмережах є багато ініціатив для створення “українського Моссаду”

 • 179709 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. У соціальних мережах є багато ініціатив і призивів для створення “українського Моссаду” для розшуку і знищення рашистських покидьків, причетних до злочинів в Україні. Про це заявив на брифінгу радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, пише УНН.

Деталі

Так, за словами радника міністра, наразі українським правоохоронцям відомі прізвища керівників військових підрозділів російської федерації рівня батальонів, рот, які були безпосередньо розташовані на територіях Бучі, Гостомеля, Ірпіня. З його слів, ці дані відомі прокурорам, які будуть вести цю справу і робити так, щоб “жодний покидьок не уникнув правосуддя”.

Геращенко зазначив, що всі рашистські військові злочинці знають про свої злочини, знають, що вони відомі.

Цитата

“Ми розуміємо, що можливо вони будуть завжди сидіти в російській федерації і не виїжджати за її межі”, - сказав Геращенко.

“Але якщо вони будуть виїжджати за її межі, то будуть спрацьовувати механізми Інтерполу для того, щоб їх шукати. Крім того, зараз в соціальних мережах є багато ініціатив і призивів для створення “українського Моссаду”, який би знаходив будь-де і знищував тих осіб, які причетні до вбивства цивільних осіб і їх катування”, - додав він.

Додамо

Міжнародна правозахисна організація Human Rights Watch зібрала докази військових злочинів у місті Буча Київської області, де 2 квітня було виявлено трупи людей у цивільному одязі, деякі - зі зв'язаними за спиною руками, після відходу російських загарбників.

Українські Національні Новини

Політика