ukenru
genkonsulstvo-rf-prosit-pro-zustrich-iz-zatrimanimi-na-kordoni-z-krimom-viyskovimi-dezertirami

Генконсульство РФ просить про зустріч із затриманими на кордоні з Кримом військовими-дезертирами

 • 6870 переглядiв

КИЇВ. 22 листопада. УНН. Генеральне консульство Росії в Одесі направило Україні ноту з проханням надати копії документів, що підтверджують особу громадян Росії, а також організувати зустріч з ними, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"У зв'язку з поширеною в українських ЗМІ інформацією про затримання 20 листопада 2016 року органами СБУ громадян Російської Федерації М.Є. Одинцова і А.В. Баранова генеральне консульство Росії в Одесі направило українській стороні ноту з проханням надати копії документів, що підтверджують їх особу та громадянство, а також організувати зустріч російського консульського співробітника з затриманими ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, міноборони РФ повідомило, що нібито співробітники СБУ незаконно затримали і вивезли з анексованого Криму в Україну двох “російських військовослужбовців” і проти них, за даними російського оборонного відомства, намагаються сфабрикувати кримінальне переслідування.

Як повідомляв УНН, у Міноборони України підтримали затримання військових-перебіжчиків з Криму, які зрадили присязі і перейшли служити до російського війська.

Українські Національні Новини

Новини Світу