ukenru
g-tuka-rozpoviv-pro-alternativni-zakonoproekti-schodo-okupovanikh-teritoriy

Г.Тука розповів про альтернативні законопроекти щодо окупованих територій

 • 13986 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Через те, що зареєстрований у ВР законопроект про окуповані території по суті забезпечить ізоляцію окупованих територій і призведе до відмови України від своїх громадян на Донбасі, готуються кілька альтернативних законопроектів. Про це в коментарі УНН розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

"Концептуально сам підхід (у законопроекті – ред.) ніколи в житті не сприйму. Фактично, ми припиняємо боротьбу за територію, це сепаратизм чистої води тільки з іншого боку. Це мрія окупанта, щоб метрополія відмовилась від зайнятої території. Це офіційний перехід до замороженого конфлікту. Я ніколи з цим не погоджусь. Шість груп працюють в різних абсолютно напрямках, над різними законопроектами, їх чимало і вчора відбулась нарада, де був представлений початок цього процесу", - сказав він.

Як повідомляв УНН, у комітеті ВР з прав людини, нацменшин та міжнаціональних відносини стурбовані законопроектом про тимчасово окуповані території, бо він фактично направлений на те, щоб відмовитися від українців, які проживають на окупованих територіях.

Українські Національні Новини

Політика