frantsuzke-vidavnitstvo-vipustilo-unikalniy-pidruchnik-samovchitel-ukrayinskoyi-movi

Французьке видавництво випустило унікальний підручник-самовчитель української мови

 • 1890609 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. У Франції видавництво випустило перший підручник-самовчитель української мови, який створений за унікальною методикою. Передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Міністерства культури та інформаційної політики.

Цитата

"Провідне французьке видавництво Pocket і Ліонський університет ініціювали видання унікального першого підручника-самовчителя української мови для французів у рамках відомого мовознавчого проєкту Langue pour tous («Мова для всіх»)", — йдеться у повідомленні.

Деталі

У МКІП зазначили, що підручник був виданий за власною методикою видавництва "вивчення мови вже зараз".

"Щойно виданий підручник-самовчитель було укладено за ініціативою та за методикою видавництва Pocket "tout de suite" — "вивчення мови вже зараз", — зазначили у Міністерстві.

Доповнення

Також у МКІП підкреслили, що підручник Ukrainien tout de suite пропонує читачам тексти про історію України, про українські знакові міста, українську культуру, про видатних діячів як минулого — Володимира Великого, Анну Ярославну, Тараса Шевченка, Лесю Українку. Так і сучасності — про спортсменів Андрія Шевченка, братів Кличків, про нинішнього Президента України Володимира Зеленського та інших українських видатних осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники не дозволили вивезти з України стародруки та колекційні монети

Українські Національні Новини

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    Країни НАТО обговорять питання надання Україні F-16 – Кулеба

     • 1439027 переглядiв

    Трампу загрожує термін понад 100 років позбавлення волі — Reuters

     • 1329196 переглядiв