fox-news-media-proponuie-debaty-mizh-trampom-i-harris-17-veresnia

FOX News Media пропонує дебати між Трампом і Гарріс 17 вересня

 • 27268 переглядiв

FOX News Media запропонувала провести дебати між Дональдом Трампом і Камалою Гарріс 17 вересня в Пенсильванії. Трамп заявив про готовність до дебатів, але згодом уточнив, що погодився лише на дебати з Джо Байденом.

FOX News Media надіслала офіційні листи до кампанії Дональда Трампа та Камали Гарріс із пропозицією провести дебати 17 вересня в Пенсильванії. Про це пише FOX News, передає УНН.

Деталі

"Незважаючи на те, що в 2016/2020 роках у Демократичної партії не було дебатів, Fox News зміг забезпечити участь у ратушах кандидатами від Демократичної партії, такими як: Гілларі Клінтон, Берні Сандерс, Піт Баттігіг, Джуліан Кастро, Емі Клобучар і Кірстен. Джілібранд", — йдеться у листі.

Потім Уоллес і Локер детально описали деякі статистичні дані щодо глядацької аудиторії, включаючи "силу каналу Fox News у ключових демографічних показниках, таких як незалежні виборці в штатах, що змінюються".

Трамп заявив, що готовий неодноразово обговорювати Гарріс, оскільки вони зіткнуться на президентських виборах 2024 року.

"Насправді я був би готовий провести більше ніж одну дискусію", — сказав Трамп.

Через кілька хвилин Трамп зазначив: "Я ні на що не погоджувався. Я погодився на дебати з Джо Байденом".

CNN модерував перші президентські дебати в червні, а ABC News мала провести наступну зустріч Байдена і Трампа у вересні. Раніше Трамп закликав провести наступні дебати на каналі Fox News, оскільки Гарріс, як очікується, очолить кандидат від Демократичної партії.

Ілон Маск не жертвуватиме 45 мільйонів доларів на місяць на кампанію Трампа24.07.24, 15:24

Популярні

Новини по темі

FOX News Media пропонує дебати між Трампом і Гарріс 17 вересня

 • 27268 переглядiв

Україна програла Іраку у дебютному матчі на Олімпіаді

 • 12501 переглядiв

ВАКС погодив націоналізацію заводу "Вінницяпобутхім"

 • 26887 переглядiв

Одещина отримала 12 сучасних апаратів ШВЛ - Кіпер

 • 11079 переглядiв