ukenru
fond-saudivskoyi-araviyi-pogodiv-pridbannya-futbolnogo-klubu-apl

Фонд Саудівської Аравії погодив придбання футбольного клубу АПЛ

 • 9178 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Суверенний фонд з Саудівської Аравії погодив угоду з придбання футбольного клубу "Ньюкасл" за суму в 345 млн євро, повідомляє УНН з посиланням на Daily Mail та Sky Sports.

Передбачуване поглинання "Ньюкасл Юнайтед" з боку PCP Capital Partners наближається до завершення після того, як інвестори з Саудівської Аравії внесли депозит і обмінялися контрактами з власником клубу Майком Ешлі.

Контракти мають обов'язкову юридичну силу, а це означає, що єдиним аспектом при завершенні угоди, стане перевірка власників і директорів Прем'єр-ліги.

Зазначимо, що після перевірки документів, решта суми в 300 млн фунтів стерлінгів буде спрямована Ешлі, і угода може бути завершена вже в кінці місяця.

Також повідомляється, що у після придбання клубу представниками Саудівської Аравії, "Ньюкасл" може отримати 200 млн фунтів стерлінгів на літню трансферну кампанію.

Додамо, що "Ньюкасл" в своїй історії вигравав чотири рази провідний чемпіонат Англії, шість Кубків, один Суперкубок та один Кубок Інтертото.

Українські Національні Новини

Спорт