ukenru
ekstradovano-pidozryuvanogo-u-zamakhu-na-vbivstvo-yakiy-perekhovavsya-u-moldovi-ponad-tri-roki

Екстрадовано підозрюваного у замаху на вбивство, який переховувся у Молдові понад три роки

 • 10402 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Правоохоронні органи Молдови екстрадували підозрюваного у замаху на вбивство, яке сталося у листопаді 2015 року у Вінницькій області. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури області.

За даними слідства, підозрюваний, перебуваючи у гуртожитку професійно-технічного навчального закладу, який розташований в одному з сіл Барського району, на ґрунті раптово виниклого конфлікту, завдав потерпілому удар ножем в область серця. Після цього він залишив місце постійного проживання та перетнув кордон з Молдовою, де переховувався понад три роки.

"Однак завдяки злагодженій та наполегливій роботі органів прокуратури, поліції та компетентних органів республіки Молдова у вересні 2019 року щодо підозрюваного проведено процедуру екстрадиції, після чого до нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - зазначили у прокуратурі.

Наразі досудове розслідування кримінального провадження триває.

Нагадаємо, з початку 2019 року компетентні органи іноземних держав передали до України 32 особи, які перебували у міжнародному розшуку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП