dzhonson-zvernuvsya-do-britanskikh-virobnikiv-medikamentiv-iz-zaklikom-dopomogti-ukrayinskim-likarnyam

Джонсон звернувся до британських виробників медикаментів із закликом допомогти українським лікарням

 • 730651 переглядiв

Деталі

Видання наголошує, що напередодні Джонсон разом з послом України у Великій Британії Вадимом Пристайком відвідав один з медичних складів на півночі Лондона, де за сприяння британської медичної компанії Circle Health вже зібрано частину медикаментів для України.

Після цього Джонсон звернувся до громадськості Британії з проханням зробити пожертвування на допомогу українським лікарням.

“Жоден бинт чи ліжко, які ви фінансуєте, не пропадуть даремно у великій справі відбудови прекрасної, відважної України”, - сказав він.

Медична допомога спрямовуватиметься лікарням, які “ризикують залишитися без життєво важливих медикаментів протягом кількох тижнів, якщо не отримають належну допомогу”. Наголошується, що команда українських лікарів, які працюють у британській Circle Health, безпосередньо спілкуються з медиками в Україні та в режимі реального часу інформують компанію про потребу в медикаментах і лікарняному обладнанні.

Після цього медикаменти збираються з 53-х медичних закладів Circle Health у кожному регіоні Великої Британії, сортуються та звозяться на склад у Лондоні. Згодом працівники компанії переправляють вантажі в Україну.

Цитата 

"Лікарні по всій Україні потребують нашої підтримки. Було дуже приємно відвідати Circle Health, які надіслали 12 вантажівок з медичними наборами та допомогли завантажити 13-ту з ліжками та анестезіологічними апаратами для Херсона. Будь ласка, розгляньте можливість підтримати їх заклик", - зазначив Джонсон у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Джонсон став почесним громадянином Києва

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Премія імені М. Г. Дерегуса оголосила переможця

     • 1172057 переглядiв

    Окупанти обстріляли Сумську область з гранатомета

     • 609895 переглядiв