duzhe-seryozni-sistemi-ppo-ta-insha-zbroya-dlya-zakhistu-neba-vzhe-u-nas-zelenskiy

Дуже серйозні системи ППО та інша зброя для захисту неба вже у нас - Зеленський

 • 749862 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Дуже серйозні системи ППО та інша зброя для захисту неба вже в Україні. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні, пише УНН.

Цитата

"На рівні держави робиться все, щоб збільшувати можливість захищати й захищатися від російських ударів. Системи ППО та інша зброя для захисту неба вже зараз у нас, в України, дуже серйозні. Але мають бути – і, впевнений, будуть – іще потужніші", - зазначив Президент.

Деталі

Володимир Зеленський також подякував Сполученим Штатам за черговий пакет військової підтримки, про який було оголошено сьогодні.

Президент України окремо відзначив захисників і захисниць неба - Повітряних сил та відповідних підрозділів інших родів військ.

"Дякую всім, хто своєю влучністю та швидкістю забезпечує ефективність для всієї тієї зброї, яка зʼявилась у нашої держави!", - сказав Зеленський.

Як зауважив Президент, у ніч на попередню добу особливо влучними були воїни 160-ї зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь" та мобільні вогневі групи 164-ї Слобідської радіотехнічної бригади повітряного командування "Схід". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо нові підрозділи прикордонників, що приєднаються до активних дій - Зеленський

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    "Космічний воєнний корабль": соцмережі "вибухнули" мемами

     • 1231654 переглядiв

    В Дніпрі вже є збиті іранські дрони - ОП

     • 665182 переглядiв