ukenru
dotatsiya-pensiynomu-fondu-na-nastupniy-rik-stanovitime-156-mlrd-grn-p-rozenko

Дотація Пенсійному фонду на наступний рік становитиме 156 млрд грн – П.Розенко

 • 8384 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Наступного року дотація для Пенсійного фонду України становитиме 156 млрд грн. Про це заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко в ефірі "Еспресо ТВ", передає УНН.

"Збільшення заробітних плат призводить до збільшення доходів Пенсійного фонду України. За моєю оцінкою додатковий ресурс на першому етапі такого кроку становитиме щонайменше 7-10 млрд грн до Пенсійного фонду. На наступний рік дотація до Пенсійного фонду сстановитиме 156 млрд грн", - сказав П.Розенко.

За його словами, зменшення дефіциту бюджету Пенсійного фонду є одна із цілей, яку переслідує Уряд піднімаючи "мінімалку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд збирається у 2017 році довести мінімальну зарплату до рівня 3200 грн

"У цьому напрямку ми будемо працювати далі і є два варіанту розвитку подій, або це буде скорочення чистого дефіциту, або швидше за все ми сьогодні працюємо над новими програмами в системі соціального захисту пенсіонерів", - сказав П.Розенко.

Як повідомляв УНН, віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко заявив, що збільшення мінімальної заробітної плати з січня 2017 року дозволить скоротити дефіцит Пенсійного фонду України мінімум на 5-7 млрд грн.

 

Українські Національні Новини

Політика