dopomoga-pochinaye-nadkhoditi-do-gazi-z-yegipetskogo-rafakhu-mayut-vyikhati-20-vantazhivok-al-jazeera

Допомога починає надходити до Гази з єгипетського "Рафаха", мають в'їхати 20 вантажівок - Al Jazeera

 • 204693 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Вантажівки з гуманітарною допомогою почали в'їжджати до сектору Гази з боку прикордонного пункту пропуску "Рафах" між Єгиптом та заблокованим сектором Гази, повідомляє Al Jazeera, пише УНН.

Деталі

Як повідомляє телеканал, 20 вантажівок з гуманітарною допомогою мають в'їхати до Гази з медикаментами та продуктами харчування.

"Колона з гуманітарною допомогою, яка має прибути сьогодні, включає 20 вантажівок з ліками, медикаментами та обмеженою кількістю продуктів харчування (консерви)", - ідеться у цитованій телеканалом заяві пресслужби палестинського ісламістського угруповання ХАМАС.

Як повідомляється, перші вантажівки з допомогою зараз перетинають прикордонний перехід "Рафах" і нарешті прямують до сектору Гази, де проведуть їх огляд.

Нагадаємо

Посольство США в Єрусалимі повідомило, що воно отримало інформацію про те, що прикордонний пункт "Рафах" між Газою та Єгиптом відкриється о 10:00 за місцевим часом.

LIVE: Trucks containing humanitarian aid have begun entering the Gaza Strip from Rafah crossing between Egypt and the besieged Gaza Strip https://t.co/koTklDNkg8

— Al Jazeera English (@AJEnglish) October 21, 2023

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф уночі завдала ракетний удар по Миколаївщині - ОВА

     • 317033 переглядiв

    Окупанти вночі обстріляли з міномета прикордоння Сумщини

     • 210329 переглядiв

    Росіяни поранили цивільного в Авдіївці - ОВА

     • 159361 переглядiв