donechchyna-rosiiany-obstrilialy-kramatorsk-ye-ruinuvannia

Донеччина: росіяни обстріляли Краматорськ, є руйнування

 • 31157 переглядiв

14 лютого росіяни завдали артилерійського удару по Краматорську Донецької області, в результаті якого було зруйновано десяток приватних домогосподарств поблизу житлових кварталів, хоча обійшлося без жертв.

Надвечір 14 лютого росіяни завдали удару по Краматорську, що на Донеччині. Минулось без постраждалих, однак є руйнування. Про це повідомили у Краматорській міській військовій адміністрації, передає УНН.

Надвечір 14 лютого росіяни завдали удару по Краматорську. На щастя, влучання було на відкритій місцевості, проте неподалік житлової забудови.

– розповіли у Краматорській міській раді.

Деталі

Зазначається, що через цей обстріл зрешечені з десяток приватних домогосподарств. Вороже залізяччя пошкодило людям паркани, вікна й покрівлі житлових будинків.

Дефіциту електрики немає, електропостачання на Дніпропетровщині після атаки рф стабільне - Міненерго14.02.24, 10:57

Нагадаємо

14 лютого від атак росіян потерпали й у Миколаївці та Селидовому Донецької області. Внаслідок ворожої атаки у Миколаївці загинули  двоє літніх людей, ще один цивільний зазнав поранення.  А у Селидовому яке росіяни атакували вночі внаслідок обстрілу загинули троє людей, ще 12 травмовані. Серед постраждалих діти. 

Популярні

Новини по темі

Донеччина: росіяни обстріляли Краматорськ, є руйнування

 • 31157 переглядiв

У ЄС не погодили 13-й пакет санкцій проти росії

 • 126895 переглядiв