ukenru
donechchyna-evakuiovani-shche-pivsotni-liudeisered-nykh-15-ditei-i-5-malomobilnykh

Донеччина: евакуйовані ще півсотні людей,серед них 15 дітей і 5 маломобільних

 • 24244 переглядiв

Ще 49 мешканців, у тому числі 15 дітей та 5 людей з інвалідністю, були евакуйовані з 6 населених пунктів Донецької області через триваючі обстріли.

Майже півсотні мешканців з шести населених пунктів Донеччини евакуйовані. Зокрема, й 15 дітей та 5 людей з обмеженими фізичними можливостями. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін, передає УНН.

Ще 49 жителів області тепер у безпеці. Цього разу рішення про евакуацію прийняли мешканці Красногорівки, Курахового, Торецька, Краматорська, Українська та Новогродівки. Серед них вдалося евакуювати 15 діток та 5 осіб з інвалідністю.

– повідомив Філашкін.

Деталі

​​Очільник ОВА також розповів куди вивезли людей з небезпечних міст та сіл Донеччини: частина з них вирушила до Рівненської області, а ще частина на Львівщину. Там їх зустрінуть координатори та нададуть усю необхідну допомогу.

Наголошую, що обстріли громад Донеччини не припиняються і знаходитись тут небезпечно. Вкотре закликаю всіх якомога швидше прийняти рішення про евакуацію, щоб зберегти свої життя та життя своїх рідних!

– закликав голова ОВА.

Нагадаємо

Раніше УНН писав, що рятувальники "Фенікс" евакуювали двох поранених з смт Очеретине на Донеччині до лікарні міста Мирноград Покровського району. 

18 березня через постійні обстріли з боку російських окупантів із села Велика Писарівка Сумської області України евакуювали всіх дітей.