donald-tramp-ta-rudi-dzhuliani-mogli-prodavati-prezidentski-pomiluvannya-po-2-milyoni-dolariv-za-kozhne-the-insider

Дональд Трамп та Руді Джуліані могли продавати президентські помилування по 2 мільйони доларів за кожне - The Insider

 • 1103421 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. У новому цивільному позові про зґвалтування, подане проти колишнього адвоката Дональда Трампа Руді Джуліані, йдеться, що пара політиків розробила схему, яка дозволяє придбати президентські помилування за 2 мільйони доларів кожне. Про це пише The Insider, передає УНН.

Деталі

На додаток до тверджень про те, що Джуліані неодноразово ґвалтував Ноель Данфі, поки вона працювала на нього, потерпіла стверджувала в позові, поданому в понеділок, що Джуліані сказав, «що продає помилування за 2 мільйони доларів, які він і президент Трамп поділять».

«Він сказав мені, що я можу направляти до нього осіб, які шукають помилування, за умови, що вони не проходитимуть «звичайними каналами» прокуратури з помилування».

Джуліані через свого представника Теда Гудмана «недвозначно» відкинув звинувачення: «Термін служби мера Джуліані на державній службі говорить сам за себе, і він використовуватиме всі доступні засоби правового захисту та зустрічні позови».

Порівняно з іншими президентами, Трамп дуже мало демонстрував свою владу, щоб прощати людей за їхні злочини, доки він був при владі, найчастіше пропонуючи помилування та повне помилування своїм політичним союзникам.

Порівняно з колишнім президентом Бараком Обамою, який помилував 1300 осіб, Трамп помилував або пом'якшив вироки 240 людям, перебуваючи при владі.

Хоча залишається невідомим, чи заплатили одержувачі помилувань 2 мільйони доларів, заявлених у судовому процесі, New York Times повідомив, що лише 25 із 240 помилувань та пом'якшень покарання, наданих Трампом протягом його терміну, були проведені в рамках звичайного процесу Міністерства юстиції, а не в рамках приватного процесу, розробленого Білим домом Трампа.

Додамо

Прохання про помилування у зв'язку з федеральними злочинами, такими як піратство, державна зрада і контрафакція, подаються через прокуратуру з помилування, і, оскільки вони перебувають під федеральним наглядом, на їх задоволення часто йдуть роки. За повідомленням Bloomberg, станом на 2022 рік на розгляді знаходиться понад 17 000 заяв про помилування.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Франція видала ордер на арешт голови Центробанку Лівану

     • 721943 переглядiв

    Покійний актор Пол Вокер повернеться у "Форсаж 10"

     • 3110355 переглядiв