ukenru
deputati-zaprosili-na-godinu-zapitan-do-uryadu-shmigalya-reznikova-ta-marchenko

Депутати запросили на годину запитань до уряду Шмигаля, Резнікова та Марченко

 • 15166 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. На годину запитань до уряду у Верховній Раді, яка має відбутися у п'ятницю, 18 лютого, народні депутати запросили прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, передає кореспондент УНН. Також запрошені міністр фінансів Сергій Марченко та міністр оборони Олексій Резніков.

Цитата

"Не буде заперечень, якщо ми отримаємо інформацію від міністра фінансів і міністра оборони, і прем‘єр-міністра щодо забезпечення фінансовими ресурсами питань, які потребують нагального вирішення, а також питань обороноздатності держави?", - запитав Стефанчук.

Нардепи підтримали пропозицію.

Очікується, що спілкування з урядовцями триватиме дві години.

Нагадаємо

Сьогодні, 14 лютого, спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук під час Погоджувальної ради звернувся до керівників фракцій та груп парламенту з проханням забезпечити присутність нардепі на роботі.

Додамо

На 13 лютого була попередньо заплановано зустріч керівників парламентських фракцій та груп з представниками силового блоку, однак її перенесли на сьогодні – відомо, що вона відбудеться о 16 годині, ймовірно, у приміщенні РНБО та за участі секретаря Ради нацбезпеки Данілова. Зустріч буде закритою. Водночас політики запевняють, що рішення про запровадження військового стану обговорювати не планують.

Українські Національні Новини

Політика