dbr-provodit-obshuki-u-primischennyakh-stolichnikh-tets-kmda

ДБР проводить обшуки у приміщеннях столичних ТЕЦ - КМДА

 • 189238 переглядiв

Цитата

"У приміщеннях столичних ТЕЦ, що є об’єктами критичної інфраструктури та знаходяться в управлінні "Київтеплоенерго", ДБР проводить обшуки. Слідчі намагаються зайти на режимні енергетичні об’єкти, доступ до яких законодавчо обмежений в умовах воєнного стану. Також працівники бюро здійснюють відеозйомку на енергетичних об’єктах, грубо порушуючи безпекові норми", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначається, справа Державного бюро розслідувань не стосується безпосередньо діяльності КП "Київтеплоенерго". "Ухвала на проведення обшуку не включає адреси фізичного місцезнаходження енергооб’єктів. Тому причина візиту слідчих на Київські ТЕЦ є незрозумілою", - сказано у повідомленні.

Підприємство наголошує, що "обшуки створюють загрозу для порушення технологічного процесу вироблення електроенергії та тепла".

"КП "Київтеплоенерго" готове співпрацювати зі слідчими та надавати всю необхідну інформацію. Однак закликає правоохоронців діяти відповідно до закону та умов воєнного стану та не допустити перебоїв у роботі об’єктів критичної інфраструктури", - вказано у повідомленні.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    ДБР проводить обшуки у приміщеннях столичних ТЕЦ - КМДА

     • 189238 переглядiв

    У Феодосії повідомляють про звуки вибухів: що відомо

     • 170158 переглядiв