ukenru
clubhouse-zapustit-funktsiyu-monetizatsiyi

Clubhouse запустить функцію монетизації

 • 19964 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Програма аудіо-чату Clubhouse запустить функцію монетизації для своїх творців на платформі. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Спочатку функція прийому платежів буде доступна лише невеликій тестовій групі, а пізніше і для інших клієнтів. Користувачі можуть надсилати платіж творцям Clubhouse, у яких увімкнено цю функцію, натиснувши опцію "Надіслати гроші".

Компанія соціальної мережі, що працює на основі аудіо, заявила, що невеликий збір за обробку карток стягуватиме її партнер з обробки платежів Stripe.

Компанія, що базується в Сан-Франциско, вимагає запрошення новачків існуючими користувачами, перш ніж вони зможуть приєднатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Clubhouse захоплює світ: пояснюємо, що це і як туди потрапити

Що таке Clubhouse

Clubhouse — це нова соцмережа, основою якої є аудіочати. Програма була заснована підприємцем Полом Девісоном та екс-співробітником Google Роханом Сетом ще на початку пандемії. Ідея створення Clubhouse виникла на фоні Covid-19, люди потребували спілкування на самоізоляції. Основною відмінністю такої соцмережі від Google meet, Zoom та інших програм для спілкування, є те, що в Clubhouse неможливо розмовляти через відео, зберігати запис голосового чату. Тобто, людям не потрібно турбуватись про те, як вони виглядають, чим займаються і де знаходяться під час дискусії, діалогу з певних тем. А головне те, що звичайні люди можуть комунікувати зі знаменитостями, чого практично не можливо зробити в інших додатках.

Нагадаємо

Новий аудіододаток Clubhouse тепер має спеціаліста, який займається розробкою програмного забезпечення для Android. Хакери викачали голосові повідомлення із Clubhouse і переправили їх на сторонній веб-сайт.

Українські Національні Новини

Технології