cholovik-zasudzhenyi-do-7-rokiv-pozbavlennia-voli-za-te-shcho-zadushyv-druha-rushnykom-pid-chas-svarky

Чоловік засуджений до 7 років позбавлення волі за те, що задушив друга рушником під час сварки

 • 42790 переглядiв

41-річний чоловік був засуджений до 7 років ув'язнення за вбивство свого друга шляхом удушення його рушником під час сварки в одному з сіл Охтирського району Сумської області.

На Сумщині засуджено 41-річного чоловіка до 7 років позбавлення волі за вбивство товариша під час сварки в селі Охтирського району. Про це повідомляє Прокуратура Сумщини, передає УНН.

Деталі

Охтирська окружна прокуратура завершила розслідування та підтримала обвинувачення щодо 41-річного чоловіка, який скоїв умисне вбивство під час сварки з товаришем.

Подія сталася в одному з сіл Охтирського району Сумської області.

Встановлено, що троє чоловіків працювали у місцевого підприємця, допомагаючи йому по господарству, та проживали разом в одному приміщенні. Вечірньої пори 26 січня 2024 року між ними виникла суперечка, яка швидко переросла у насильство. Один із чоловіків розбив чашку на голові товариша. Коли поранений вийшов на вулицю, третій чоловік схопив рушник та задушив розлюченого товариша. Потерпілий помер на місці події.

У суді обвинувачений не визнав свою провину, стверджуючи, що діяв у рамках самозахисту. Однак зібрані докази свідчили про протилежне. Вироком суду його визнано винним в умисному вбивстві та засуджено до 7 років позбавлення волі відповідно до ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

На Київщині затримано чоловіка, який під час сварки задушив літнього друга садовим шлангом05.06.24, 22:54

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Міноборони підрахували втрати рф за тиждень

     • 38035 переглядiв