ukenru
cholovik-findirektora-huawei-gotoviy-vnesti-za-neyi-zastavu-u-rozmiri-11-milyoniv-dolariv

Чоловік фіндиректора Huawei готовий внести за неї заставу у розмірі 11 мільйонів доларів

 • 7655 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Чоловік фінансового директора китайської компанії Huawei Мен Ваньчжоу заявив про готовність стати її поручителем у разі виходу дружини під заставу і може внести за неї 15 млн канадських доларів (11,3 мільйонів доларів США). Про це повідомляє УНН із посиланням на видання The Star Vancouver.

З такою пропозицією в суді виступив Лю Сяоцзун, який володіє в Ванкувері двома житловими будинками. Він сказав, що готовий закласти обидва будинки і внести значний депозит готівкою. Загальна сума коштів під заставу, за його оцінкою, складе 15 млн канадських доларів.

Раніше адвокати Мен Ваньчжоу заявили, що та сплатить всі витрати, пов'язані з виходом під заставу. Юристи запросили до суду співробітників двох приватних канадських служб безпеки, які пояснюють судді, як вони можуть організувати стеження і контроль за діями фіндиректора Huawei.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі намагались проникнути в будинок чоловіка фіндиректора Huawei

Нагадаємо, затримана в Канаді фінансова директорка Huawei Мен Ваньчжоу зажадала звільнити її під заставу через проблеми зі здоров'ям.

Як повідомляв УНН, затримана  в Канаді фінансового директора китайської телекомунікаційної компанії Huawei Мен Ваньчжоу, яка підлягає видачі США у зв’язку зі звинуваченнями в порушенні санкцій щодо Ірану, пов’язане з вчиненням незаконних грошових транзакцій через британський банк HSBC.

Раніше прем’єр Канади заявив, що затримання фіндиректора Huawei не було політичним рішенням.

Як інформував УНН, посольство Китаю в Канаді обурене затриманням фінансового директора Huawei.

Українські Національні Новини

Новини Світу