cherez-bavovnu-u-lugansku-na-okupovanikh-teritoriyakh-vimikayut-internet-ova

Через "бавовну" у Луганську на окупованих територіях вимикають інтернет - ОВА

 • 865856 переглядiв

Деталі

"З артилерії та мінометів росіяни вчора обстріляли Стельмахівку, Макіївку та Білогорівку. Багатостраждальна Білогорівка витримала ще й авіаудар. Уявіть, наскільки зруйнований населений пункт, який місяцями героїчно утримують наші хлопці. Ворог не може там просунутися, тому нищить його з артилерії та авіації. Ще один авіаудар зафіксовано в районі Діброви. Наземної активності росіян минулої доби не спостерігалось. Це дало змогу розвести людям, які залишаються у прифронтових селах, гуманітарну допомогу – їжу, ліки, засоби гігієні і найнеобхідніші речі передбачені кожному", - написав Лисогор.

Зі слів голови Луганської ОВА, на окупованих територіях Луганської області "вчергове вимикають послугу мобільного інтернету". "Приводом стала «бавовна» в Луганську та на околицях. Окупанти заявили про вибухи на території підприємств, що не працюють, однак чомусь вбачили в цьому загрозу безпеці і почали відключати сплачену наперед людьми послугу", - вказав Лисогор.

Також, з його слів, у Рубіжному вже рік, як нічого не відновлюють. "Не розбирають навіть завалів на місцях зруйнованих росіянами будинках, де, за словами свідків, залишаються тіла загиблих рубіжан. Окупаційній владі – байдуже. У більш-менш вцілілих будинках розбиті дахи, не працює каналізація. Співробітники комунальної сфери не бачили грошей з минулого року. Замість заробітної плати отримують лише гуманітарку", - зазначив голова ОВА.

Доповнення

За даними Генштабу, уночі, вчерговe, російські терористи атакували Україну ударними дронами-камікадзе Shahed. Протягом минулої доби противник завдав 11 ракетних ударів, зокрема, по містах Харків, Костянтинівка та селищу Золочів. Окрім того, завдав 41 авіаційного удару та здійснив 74 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Фірташу сьогодні вручають повідомлення про підозру

     • 967684 переглядiв

    Росіяни обстріляли прикордоння Чернігівщини - ОК "Північ"

     • 785521 переглядiв