ukenru
chempion-svitu-z-boksu-uaylder-ziznavsya-pro-bazhannya-suyitsidu-v-minulomu

Чемпіон світу з боксу Уайлдер зізнався про бажання суїциду в минулому

 • 14435 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Володар титулу WBC у суперважкій ваговій категорії американець Деонтей Уайлдер поділився історією з юнацьких років свого життя, коли він був близьким до накладання на себе рук, повідомляє УНН з посиланням на Mirror.

"У кожного є історія з минулого. Всі ми пройшли певний шлях, який зробив нас такими, які ми зараз. У 19 і 20 років в моєму житті було багато труднощів. Моя дочка народилася з розщепленням хребта. Я був юнаком, який намагався жити в реальному світі. У мене завжди були великі цілі і мрії. Мені завжди хотілося стати королем, але життя може вносити свої зміни. У мене на колінах лежав пістолет, і я думав про суїцид. Якщо людина зводить рахунки з життям, то його нічого не хвилює. Його перестають хвилювати ті речі, які відбуваються в житті. Ти не думаєш, як це вплине на сім'ю, дочку і інших дітей. Такі думки породжують егоїзм. Ти думаєш тільки про біль, який відчуваєш в даний момент часу", - зізнався Уайлдер.

Нагадаємо, що 22 лютого Уайлдер проведе другий очний бій із британцем Тайсоном Ф'юрі. Перший їх бій був зведений внічию.

Українські Національні Новини

Спорт