ukenru
budivnitstvo-aeroportiv-v-odesi-dnipri-ta-na-zakarpatti-i-de-za-planom

Будівництво аеропортів в Одесі, Дніпрі та на Закарпатті йде за планом

 • 20365 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. В аеропорту "Одеса" злітно-посадкову смугу введуть в експлуатацію до кінця року, з вересня ж стартують підготовчі роботи з будівництва аеродрому в Дніпрі, а також планується реалізація проекту з будівництва нового аеропорту на Закарпатті, який дасть поштовх до туристичного розвитку всього регіону. Про це в інтерв’ю УНН розповів глава Державного агентства інфраструктурних проектів України (Укрінфрапроект) Кирило Хом’яков.

"Завершено будівельні роботи та до кінця року злітно-посадкова смуга буде введена в експлуатацію в аеропорту “Одеса”. Також завершуємо проєктування та вже у вересні починаємо підготовчі роботи по будівництву нового аеродрому в аеропорту “Дніпро”. До речі, це вже третя спроба будівництва нового аеродрому в Дніпрі (2008, 2013) і цього разу вона буде вдала. Я маю великі очікування й щодо можливості реалізації проекту з будівництва нового аеропорту на Закарпатті. Це дасть поштовх для всього регіону, як для розвитку туризму, так і для нормальних європейських можливостей подорожувати для закарпатців", - повідомив Хом’яков.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів, що будівництво аеропорту в Дніпрі планують розпочати цієї зими, якщо дозволять погодні умови.

Українські Національні Новини

Політика