britanska-rozvidka-ukrayina-ymovirno-nanosit-udari-po-rf-radyanskimi-s-200

Британська розвідка: Україна, ймовірно, наносить удари по рф радянськими С-200

 • 1744656 переглядiв

КИЇВ. 20 серпня. УНН. За останні місяці спектр загроз, які проникають всередину росії, збільшився. Як повідомляє британська розвідка, Україна, ймовірно використовує радянські С-200, у якості наземних балістичних ракет, пише УНН.

В останньому зведенні британської розвідки, опублікованому Міноборони Великої Британії, вказується, що керівництво Повітряно-космічних сил росії, ймовірно, перебуває під сильним тиском щодо покращення ППО над західною частиною країни.

Цитата

«За останні місяці спектр загроз, які добре проникають всередину росії, збільшився. (…) Безпілотні літальні апарати регулярно налітають на Москву», - вказують британці.

Крім того, як йдеться у повідомленні розвідки, почастішали повідомлення про те, що ракети SA-5 GAMMON (ЗРК наддальнього радіусу дії С-200 – ред.) завдають ударів по росії.

«Ця зброя радянських часів вагою 7,5 тонни та довжиною 11 метрів знята з озброєння України з ППО. Однак тепер вона, очевидно, використовується як наземна балістична ракета», - повідомили британці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На авіабазі в Новгородській області через удар БПЛА, ймовірно, виведені з ладу два стратегічні літаки рф - ISW

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У повномасштабній війні рф вбила в Україні вже 503 дитини

     • 593947 переглядiв

    Ворог з самого ранку обстріляв Куп՚янськ: є поранений

     • 650349 переглядiв

    Ще плюс 460: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 1473531 переглядiв