britanska-rozvidka-rosiya-dlya-oboroni-buduye-minni-polya-ale-u-yikh-efektivnosti-ye-sumnivi

Британська розвідка: росія для оборони будує мінні поля, але у їх ефективності є сумніви

 • 341634 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Російські війська з жовтня здебільшого зосередилися на будівництві оборонних позицій на багатьох ділянках фронту в Україні, але ефективності російських мінних полів буде перешкоджати брак засобів спостереження та навчених сил, йдеться у черговому зведенні Міноборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Деталі

У МО Британії вказують, що "з жовтня російські сили переважно зосередилися на будівництві оборонних позицій на багатьох ділянках лінії фронту в Україні". І що це включає встановлення додаткових полів протитанкових та протипіхотних мін, що "майже напевно виходить за межі російських доктринальних установок".

"Мінні поля є ефективною перешкодою для навчених військ лише у тому випадку, якщо вони прикриті спостереженням і вогнем. Серйозною проблемою для російських сил, ймовірно, буде брак засобів спостереження та навчених сил для ефективного спостереження за великими площами нових мінних полів", - зазначили у британській розвідці.

Доповнення

23 грудня Генштаб ЗСУ повідомив, що в тимчасово окупованому Криму російські війська розпочали інженерне облаштування оборонних позицій уздовж автодороги Красноперекопськ-Джанкой.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Як не стати жертвою шахраїв в інтернеті: поради

     • 681903 переглядiв

    Херсон та область за добу обстріляли 33 рази, жертв не було - ОВА

     • 247932 переглядiв

    Жертвами сильного снігопаду в Японії стали 17 людей

     • 371985 переглядiв