ukenru
boyoviki-z-pochatku-tsiyeyi-dobi-prodovzhuyut-obstrilyuvati-pozitsiyi-oos

Бойовики з початку доби продовжують обстрілювати позиції ООС

 • 9408 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Російсько-терористичні угруповання з початку цієї доби продовжують обстріли позицій Об’єднаних сил зі стрілецької зброї. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

"Від опівночі і станом на дев’яту годину ранку противник здійснив 4 прицільних обстріли наших оборонних укріплень", - сказав Мотузяник.

За його словами, в основному це були провокаційні обстріли, із застосуванням великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

"Ці ворожі провокації фіксувалися на Луганському та Донецькому напрямках, а саме поблизу Троїцького, Широкиного, Лебединського і Павлополя. Відзначу, що Українські захисники надійно тримають оборону, та 3 рази відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи штатне піхотне озброєння. Ситуація залишається під контролем підрозділів Об’єднаних сил", - зазначив Мотузяник.

Він зауважив, що з початку доби втрат серед наших захисників немає. Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, під час бойових дій минулої доби троє українських воїнів отримали поранення. Зараз їхньому життю нічого не загрожує.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП