ukenru
boyoviki-prodovzhuyut-blokuvati-kpvv-na-donbasi-sogodni-pratsyuvalo-dva-iz-semi

Бойовики продовжують блокувати КПВВ на Донбасі: сьогодні працювало два із семи

 • 22645 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. На Донбасі наразі функціонує сім КПВВ, проте фактичний пропуск громадян сьогодні здійснювався лише у двох контрольних пунктах в’їзду-виїзду - "Станиця Луганська" та “Новотроїцьке”. Про це УНН розповів речник Східного регіонального управління ДПСУ Юрій Трубачов.

"Сьогодні всі сім КПВВ працювали у штатному режимі з 08:00 до 16:00. Проте, фактичний пропуск громадян здійснювався лише у двох. У контрольному пункті в’їзду-виїзду "Станиця Луганська" було оформлено 903 особи до тимчасово окупованої території, з ТОТ — 403 особи", - зазначив Трубачов.

За словами прикордонника, на КПВВ "Новотроїцьке", де пропуск осіб відбувається лише у понеділок та п'ятницю, сьогодні 107 осіб та 20 транспортних засобів відправилися на тимчасово окуповану територію, а з ТОТ на підконтрольну ділянку — 55 осіб та 8 транспортних засобів.

Додамо, що речник української делегації Олексій Арестович заявив, що російська сторона у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації у Донецькій і Луганській областях України на переговорах про відкриття КПВВ комплексує, але готова йти на поступки.

Нагадаємо, 19 листопада УНН повідомляв, що на Донбасі працювало лише одне КПВВ.

Українські Національні Новини

Суспільство