ukenru
boyoviki-na-donbasi-dezertiruyut-na-foni-situatsiyi-z-koronavirusom-rozvidka

Бойовики на Донбасі дезертирують на фоні ситуації з коронавірусом - розвідка

 • 13982 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. За даними розвідки, командування російських окупаційних військ, під приводом запобігання розповсюдження коронавірусу, планує перенесення термінів чергової ротації особового складу передових підрозділів бойовиків, через що серед останніх збільшилась кількість дезертирів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міноборони.

"За повідомленням ГУР МОУ, командування російських окупаційних військ, під приводом запобігання розповсюдження коронавірусу, планує перенесення термінів чергової ротації особового складу передових підрозділів. У зв’язку з цим у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК збільшилась кількість російських найманців, які самовільно залишають місця несення служби, у т.ч. зі зброєю", - повідомили у МОУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов розповів, як коронавірус потрапив на Донбас

За даними Міноборони, для пошуку дезертирів задіяно оперативно-пошукові групи із залученням представників силових структур так званих "республік". Для уникнення розголосу в ЗМІ, зазначені заходи проводяться під виглядом планових тренувань з пошуку військовослужбовців за сигналом "Кольцо" та заходів з протидії тероризму.

Нагадаємо, що на КПВВ у районі проведення ООС відсьогодні вводяться додаткові тимчасові обмеження щодо перетину лінії розмежування на тлі ситуації з коронавірусом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП