ukenru
borodyanka-ryatuvalniki-lishe-pochali-rozbirati-zavali-i-vzhe-znayshli-chotiri-tila

Бородянка: рятувальники лише почали розбирати завали і вже знайшли чотири тіла

 • 301583 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. У Бородянці, що на Київщині, під час розбору завалів знищених будинків по вулиці Соборній рятувалиники виявили чотирьох загиблих українців. Про це заявив на брифінгу радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, пише УНН.

Цитата

“Вчора почались роботи у місті Бородянка, куди також була вивезена група іноземних медіа, з розбору багатоквартирних будинків, які були обрушені на початку березні після ударів російської авіації”, - сказав Геращенко.

З його слів, російський льотчик, військовий злочинець, отримавзлочинний військовий наказ скидати бомби на мирне українське місто. В результаті, біля 10 будинків були обрушені. Під їх завалами залишились українці: хтось помер раптово, а хтось вмирав дні, а можливо тижні, під завалами бетону, без води, без їжі, в повній темряві.

“На цей час, після початку робіт вчора по будинкам за адресами вул. Соборна 429 і вул. Соборна 429-а вже знайдено тіла чотирьох українців, які загинули під руїнами цих будинків. І це тільки початок, тому що, як мені доповіли працівники ДСНС, 5-поверхові будинки поки що розібрані до 3-го поверху. І ми не знаємо, скільки ще українців залишилось під завалами, упідвалах, де люди намагались врятуватись від бомбардування”, - додав він.

Деталі

Геращенко зазначив також, що, за інформацією Бородянського сільського голови, рахуються зниклими безвісти на цей час біля 200 жителів Бородянки.

“Ми розуміємо, що багато з них вже зникли назавжди”, - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гірше ніж у Бучі: з’явились фото зі звільненої від окупантів Бородянки

Українські Національні Новини

Суспільство