blokada-na-kordoni-z-polshcheiu-z-chotyrokh-punktiv-propusku-rozblokovano-lyshe-odyn

Блокада на кордоні з Польщею: з чотирьох пунктів пропуску розблоковано лише один

 • 27689 переглядiв

З чотирьох пунктів пропуску з Польщею розблокований лише найменший пункт пропуску "Шегині – Медика". Станом на вчора було відомо, що близько 1600 автомобілів стоять у черзі. Про це заявив на пресконференції віцепрезидент Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України Володимир Балін, передає УНН.

Деталі

Як зазначив Балін, на сьогодні розблокований найменший з чотирьох пунктів пропуску – "Шегині - Медика".

"З чотирьох пунктів пропуску з Польщею розблокований лише найменший пункт пропуску "Шегині – Медика". Найменший, бо його можливість в добу – 250 машин пропускати в кожну сторону, всього 500 машин на добу. Найбільший пункт пропуску "Ягодин – Дорогуськ", який може пропускати 600 машин, і у нас до страйку була домовленість 680 машин на добу в кожну сторону, на жаль, зараз майже заблокований", – сказав Балін.

Він додав, що, станом на вчора, було відомо, що близько 550-600 машин чекали переходу на пункт пропуску "Медика – Шегині" і до 1000 машин на всіх інших пунктах пропуску.

Крім того, Балін зазначив, що останні дні йдуть перемовини між урядами України та Польщі щодо розблокування кордону.

Нагадаємо

Воєвода Підкарпатського воєводства Тереза Кубас-Гуль заявляла, що польські фермери припинили страйк і розблокують пункт пропуску "Медика-Шегині".

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі