biudzhetnyky-zamist-dvirnykiv-zaharbnyky-vyrishyly-problemu-antysanitarii-na-okupovanii-luhanshchyni

Бюджетники замість двірників: загарбники вирішили проблему антисанітарії на окупованій Луганщині

 • 33227 переглядiв

Бюджетники, вчителі, студенти в окупованій Луганській області змушені прибирати вулиці через антисанітарні умови, викликані нестачею двірників і комунальних працівників, які були призвані в російську армію.

Працівники окупаційних адміністрацій, соціального захисту, вчителі, викладачі, студенти та представники інших бюджетних структур змушені прибирати вулиці "молодих республік". І це не тільки в час традиційних травневих суботників. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що цими вихідними окупаційна влада вивела на вулиці міст тимчасово окупованої Луганщини щонайменше 54 тисячі бюджетників аби прибрати стихійні звалища.

Зараз окуповані міста потерпають від несанкціонованих смітників практично на кожній вулиці. Через катастрофічний брак двірників та працівників житлово-комунального господарства тут нікому прибирати. Адже за рахунок цих людей окупанти "вирішують" проблему мобілізації до армії рф.

Двірники, кочегари, водії одні з перших були призвані до лав терористичного кремлівського війська,

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Окупаційна влада Бердянська не може організувати роботу комунальних служб, тож мешканці скаржаться на гори не вивезеного сміття на вулицях міста.

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Україна має повне право бути членом НАТО – МЗС Естонії

     • 22522 переглядiв

    Армія рф вдарила по Херсонщині, постраждала 44-річна жінка

     • 18920 переглядiв