ukenru
bilshe-16-tisyach-pratsivnikiv-natspolitsiyi-zaraz-nesut-sluzhbu-v-ukrayini-biloshitskiy

Більше 16 тисяч працівників Нацполіції зараз несуть службу в Україні - Білошицький

 • 118244 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Більше 16 тис працівників Національної поліції несуть службу у різних регіонах України. Всі підрозділи Нацполу пліч-о-пліч із ЗСУ, підрозділами тероборони та іншими йдуть до спільної мети – захистити країну, протистояти ворогу та захищати людей. Про це під час брифінгу повідомив Олексій Білошицький, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції, передає УНН.

Деталі

"Крім звичайних обов'язків патрульної поліції, які ми виконуємо щодня, додались додаткові задачі – боротьба з мародерством, протидія ворожим ДРГ, надання допомоги у питаннях евакуації, координація гуманітарної допомоги та гуманітарних колон", - зазначив Білошицький.

Патрульна поліція також продовжує працювати у Харкові, Чернігові, містах Донецької та Луганської областей – Маріуполі, Краматорську, Слов'янську, Северодонецьку, Лисичанську, Рубіжному, у Миколаївській області.

У Харкові, Маріуполі та містах Северодонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, де ситуація найбільш складна, патрульні поліцейські вже допомогли евакуювати тисячі цивільних людей.

"Ворог може зрівняти з землею наші міста, він робить це день за днем, година за годиною, ворог може зруйнувати будинки, але не може відібрати нашу свободу, право бути українцями та мати свою країну", - сказав Білошицький.

Українські Національні Новини

Суспільство