belgiya-skasuye-obovyazkove-nosinnya-masok

Бельгія скасує обов'язкове носіння масок

 • 20828 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Бельгія скасує загальне зобов’язання щодо масок з 1 жовтня та розширить сферу використання квитка Covid Safe Ticket (CST), заявив прем’єр -міністр Олександр Де Кру. Про це інформує УНН з посиланням на The Brussels Times.

Деталі

8,5 мільйона людей у ​​Бельгії зробили першу вакцинацію, а 84% дорослих у країні були повністю вакциновані.  З 1 жовтня загальна обов'язковість масок для обличчя у сфері гостинності та магазинах буде знята як для клієнтів, так і для персоналу.

По всій країні маски залишатимуться обов’язковими у громадському транспорті та на вокзалах, у закладах охорони здоров’я (наприклад, у лікарнях та будинках догляду), а також для медичних та немедичних професій, таких як перукарні.

Більшість закладів буде відкрита для відвідувачів, які зможуть пред'явити документ про щеплення проти коронавірусу, негативний тест на COVID-19 або підтвердити факт перенесеного інфікування.

Нагадаємо

Бельгія стала ще однією європейською країною, яка дозволила в'їзд українців після рішення Ради ЄС про зняття для нашої країни COVID-обмежень на подорожі.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Бельгія скасує обов'язкове носіння масок

     • 20828 переглядiв

    У Німеччині понад 800 людей отримали прострочені дози вакцин

     • 20833 переглядiв

    “Десна” завдала поразки “Руху” у матчі-відкритті туру УПЛ

     • 14075 переглядiв

    Український прапор відправлять на Місяць

     • 19049 переглядiв

    На Буковині виявили 298 нових випадків коронавірусу за добу

     • 13733 переглядiв