ukenru
bayden-vvazhaye-scho-putin-ne-zupinivsya-b-na-ukrayini-yakbi-yogo-ne-zupinili

Байден вважає, що путін не зупинився б на Україні, якби його не зупинили

 • 106659 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Президент США Джо Байден вважає, що російський диктатор володимир путін не зупинився б в Україні, якби йому це дозволили. Про це американський лідер сказав в інтерв'ю агентству АР, пише УНН.

Цитата

«Я переконаний, що якщо ми дозволимо росії продовжувати, птін продовжувати, він не зупиниться», - говорить президент США.

Деталі

Обговорюючи питання підвищення цін на бензин, Байден зазначив, що паливо подорожчало майже на 1,25 долара, коли розпочалася війна в Україні.

«І як я сказав тоді, я ясно дав зрозуміти, допомагаючи Україні та організуючи НАТО для допомоги Україні, що це коштуватиме дорого. За це доведеться заплатити. Це не буде безкоштовним, але у нас був варіант, нічого не робити – це ще гірше. Якби він справді вторгся в Україну, захопив Україну, білорусь, де він є, і він представляв загрозу НАТО, все це було б ще страшніше», - додав він.

Нагадаємо

Раніше цього тижня президент США Джо Байден поінформував українського колегу Володимира Зеленського про надання Сполученими Штатами ще 1 мільярда доларів допомоги з безпеки Україні.

Українські Національні Новини

Новини Світу