ukenru
avstraliya-vvodit-dodatkovi-sanktsiyi-proti-bilorusi-ta-22-rosiyskikh-propagandistiv

Австралія вводить додаткові санкції проти білорусі та 22 російських пропагандистів

 • 99187 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Уряд Австралії ввів санкції проти ще 22 російських пропагандистів і оперативників з дезінформації, а також проти президента Білорусі Олександра Лукашенка та членів його родини. Про це повідомляє УНН.

Деталі

Уряд Австралії ввів нові санкції проти 22 додаткових російських пропагандистів і розповсюджувачів дезінформації, включаючи старших редакторів таких організацій, як Russia Today, Фонд стратегічної культури, InfoRos і NewsFront.

Цитата

"Наразі Австралія санкціонувала загалом 32 прокремлівських пропагандистів, що відображає стратегічну важливість дезінформації у спробах Росії легітимізувати неспровоковане і незаконне вторгнення Путіна в Україну", - йдеться у повідомленні.

Уряд Білорусі за президента Лукашенка продовжує надавати стратегічну підтримку Росії та її збройним силам у нападі на суверенітет і територіальну цілісність України.

Австралія вводить санкції проти його сина Віктора Лукашенка, який раніше обіймав високі посади національної безпеки в уряді Білорусі, та його дружини Галини Лукашенко, першої леді Білорусі.

Санкції, оголошені сьогодні, є доповненням до санкцій, які були раніше введені проти 13 білоруських фізичних і юридичних осіб, включаючи міністра оборони Білорусі Віктора Хреніна, які відіграли важливу стратегічну роль для Росії, дозволивши Росії здійснювати напади з Білорусі.

Нагадаємо

Уряд Австралії прийняв постанову про допомогу ЗСУ та українським біженцям в європейських країнах, також оновив список санкцій проти агресора.

Українські Національні Новини

Новини Світу