aviatsiya-zsu-zavdala-8-udariv-po-rayonakh-zoseredzhennya-rosiyan-genshtab-8

Авіація ЗСУ завдала 8 ударів по районах зосередження росіян - Генштаб

 • 762263 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Українська авіація за добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, а також удару по ворожому зенітно-ракетному комплексу.

Також, наші захисники знищили 2 ударних та 6 розвідувальних БпЛА противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії, в той же час, уразили 2 пункти управління, 2 райони зосередження озброєння та військової техніки окупантів, а також 3 склади боєприпасів ворога", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Як зазначається, російські окупанти проводять так звану евакуацію місцевих жителів з тимчасово окупованого Токмака Запорізької області у напрямку населеного пункту Бердянськ. Цій процедурі підлягають представники так званої місцевої "влади", колаборанти, діти, вчителі та вихователі. При цьому, батькам дітей погрожують не зарахувати навчальний рік в разі відмови "евакуювати" дитину.

До того ж, на АЗС спостерігаються черги за пальним, усім водіям повідомлено, що нових поставок пального не планується.

В населеному пункті Веселе Запорізької області зачинено та не функціонує місцевий відділ поліції ворога. Напередодні спостерігалось знищення документації цієї установи.

Нагадаємо

У Генштабі повідомили, що окупанти продовжують під приводом евакуації вивозити награбоване майно з ТОТ.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Шарль Мішель: ми збили путіна і кремль з пантелику

     • 2914647 переглядiв