aviatsiini-bomby-yaki-okupanty-skynuly-poblyzu-pryvatnykh-budivel-na-kharkivshchyni-zneshkodzheni-saperamy

Авіаційні бомби, які окупанти скинули поблизу приватних будівель на Харківщині, знешкоджені саперами

 • 25051 переглядiв

Сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій знищили дві авіаційні бомби, що не розірвалися, які були скинуті біля цивільних будівель у Харківській області.

Дві керовані авіабомби - КАБ-250 та -500, які впали поблизу цивільних будівель у Харківській області, були ідентифіковані та знищені фахівцями Державної служби з надзвичайних ситуацій на спеціальних майданчиках, передає УНН.

На Харківщині сапери ДСНС знищили 2 нерозірвані авіаційні бомби

– ідеться у повідомленні.

Згідно з офіційною інформацєю, неподалік с. Шевченкове Куп’янського району Харківщини, російські загарбники скинули авіабомбу, - КАБ-250 впав поряд із забудовами приватного сектору та не розірвався.

Ще одна нерозірвана авіабомба (КАБ -500) знаходилась на городі поблизу приватного подвір’я у с. Катеринівка Великобурлуцької громади.

Як повідомляє ДСНС, ворожі боєприпаси були ідентифіковані саперами.

Їх вилучено та знищено поза межами населеного пункту.

Нагадаємо

Російські війська минулої доби вели обстріли Харківської області з артилерії, мінометів та авіації, у тому числі скидали КАБ, відомо про одного загиблого та одного пораненого, повідомив у четвер голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Армія рф вранці 22 лютого атакувала селище Львове Херсонської області, влучила по житловому будинку. Внаслідок ворожого обстрілу відомо про одного загиблого,  повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Популярні

Новини по темі