ataka-rf-zalyshyla-bez-svitla-zhyteliv-u-kyievi-kharkovi-ta-mykolaievi-u-stolytsi-znestrumyla-194-tys-domivok-minenerho

Атака рф залишила без світла жителів у Києві, Харкові та Миколаєві, у столиці знеструмила 19,4 тис. домівок - Міненерго

 • 25771 переглядiв

Вранці російські атаки залишили без світла майже 20 тисяч домівок у Києві, тисячу - у Харкові та понад 220 - у Миколаєві через пошкодження від обстрілів.

Через ранкову атаку рф є знеструмлення у трьох містах. У Києві в двох районах без світла залишилися 19,4 тисячі домівок, у Харкові - ще тисяча, у Миколаєві - понад 220 споживачів, повідомили у середу у Міненерго, пише УНН.

Київ

"Внаслідок обстрілу відключилися лінії електропередачі. Знеструмлено підстанції. Через це відключена частина споживачів у Дніпровському та Деснянському районах – загалом 19,4 тисячі абонентів. Без світла залишилися заклади охорони здоров’я", - ідеться у повідомленні міністерства у соцмережах.

Як вказано, характер пошкоджень з’ясовується. "Енергетики розраховують заживити споживачів упродовж трьох годин", - сказано у повідомленні.

Харків

"Після ранкового ракетного обстрілу пошкоджено електромережі, знеструмлено близько 1000 споживачів. Їх розраховують заживити впродовж дня", - вказали у Міненерго.

Миколаїв

"Через ранкові обстріли відключено 220 побутових та 6 юридичних споживачів. Їх планують заживити до кінця дня, після того, як дозволить безпекова ситуація", - повідомили у відомстві.

У Києві світло у будинки після атаки рф планують повернути протягом трьох-чотирьох годин - ДТЕК07.02.24, 09:20

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Атака рф на Миколаїв: в ДСНС показали наслідки

     • 30654 переглядiв