armiytsi-rf-atakuvali-prikordonnya-sumschini-z-gelikoptera-ova

Армійці рф атакували прикордоння Сумщини з гелікоптера — ОВА

 • 264532 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Російські військові атакували прикордоння Сумщини 11 разів впродовж четверга 2 листопада. Зокрема, окупанти запустили некеровані авіаційні ракети із гелікоптера по жителям Юнаківської громади. Про це повідомила пресслужба ОВА, передає УНН.

Цитата

“Протягом дня росіяни здійснили 11 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. ... Юнаківська громада: з ворожого гелікоптера здійснено пуск 4 ракет типу “НУРС”, — поточнили в ОВА.

Деталі

За підрахунками обласної військової адміністрації в регіоні пролунало 78 вибухів впродовж минулої доби. Під обстрілами опинились мешканці шести громад, розташованих у прикордонні.

Зокрема, під атаки потрапили, окрім уже згаданої Юнаківської громади, — Білопільська, Краснопільська, Путивльська, Середино-Будська та Есманська ОТГ.

Білопілля загарбники обстріляли з території рф із мінометів та АГС. А по іншим громадам у прикордонній зоні окупанти вдарили з мінометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дніпропетровщина: росіяни били по регіону дронами-камікадзе та артилерією

Нагадаємо

Російські війська у ніч на 2 листопада та ранком шість разів вдарили з мінометів та артилерії по Сумській області. Обстрілів зазнали Середино-Будська та Зноб-Новгородська громади

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Армійці рф атакували прикордоння Сумщини з гелікоптера — ОВА

     • 264532 переглядiв

    В районі окупованого Токмака пролунали гучні вибухи

     • 229893 переглядiв

    У Дія.Освіта випустили серіал про те, як будувати потужні ГО

     • 282697 переглядiв

    Зеленський провів нараду з урядовцями щодо реформ в Україні

     • 137868 переглядiв