ukenru
armiya-rf-gotuye-rezervi-dlya-sprobi-viyti-na-adminkordoni-luganschini-gayday

Армія рф готує резерви для спроби вийти на адмінкордони Луганщини - Гайдай

 • 74909 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. Наразі армія рф готує резерви, щоб остаточно вийти на адміністративні кордони Луганської області. Удари ЗСУ по складах значно ускладнюють цей процес. При цьому вибух в Лисичанську – то це, "як кажуть росіяни, необережне поводження з недопалками". Про це на брифінгу повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ми бачимо, що наразі росіяни готують резерви. Скоріше за все, що будуть намагатися дотиснути ЗСУ для того, щоб не лише на словах, а й на діях вийти на кордони Луганської област», – повідомив Гайдай.

Деталі

Він додав, що ЗСУ завдають ударів по тилу противника в Луганській області. Цілями є, в основному, склади із боєкомплектами та командні пункти.

«Це достатньо потужні і чіткі удари, які сильно блокують наступ росіян після того, як вони зайшли в Лисичанськ. Що стосується підривів в Лисичанську, то це вже, як кажуть росіяни, необережне поводження з недопалками», – зазначив Гайдай.

Нагадаємо

У тимчасово захопленому Лисичанську Луганської області знищено колишню будівлю СБУ, де російські окупанти організували собі штаб. Приблизно 100 рашистів "вийшли з чату".

Українські Національні Новини

Війна