armiia-rf-obstriliala-3-raiony-na-donechchyni-10-liudei-poraneno

Армія рф обстріляла 3 райони на Донеччині: 10 людей поранено

 • 32260 переглядiв

російські війська обстріляли три райони Донецької області, поранення дістали 10 людей. Про це повідомляє очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін, пише УНН.

Деталі

Покровський район. У Красногорівці поранено 2 людини. У Гірнику Курахівської громади пошкоджено 2 п'ятиповерхівки та інфраструктурний об'єкт. У Селидовому пошкоджено 3 приватні будинки, 2 промислові будівлі, адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт.

Краматорський район. У Лиманській громаді обстріляні Терни, Ямполівка і Торське. У Костянтинівці пошкоджені 4 приватні будинки. У Новій Полтавці Іллінівської громади поранено 7 людей, пошкоджено 12 об'єктів.

Бахмутський район. У Торецьку поранено людину, пошкоджено 3 будинки; ще 6 будинків пошкоджено у Північному. У Часовоярській громаді пошкоджені 4 приватні будинки, 2 багатоповерхівки та інфраструктурний об'єкт.

Всього за добу росіяни 4 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 40 осіб, у тому числі 5 дітей.

Нагадаємо

За даними українських військових, за добу рф втратила 1080 осіб особового складу, 2 танки, 18 бойових броньованих машин, 14 артилерійських систем та 8 безпілотних літальних апаратів.

Популярні

Новини по темі

Армія рф обстріляла 3 райони на Донеччині: 10 людей поранено

 • 32260 переглядiв

Сильна спека і повінь обрушилися на Китай

 • 19698 переглядiв

росіяни обстріляли Селидове на Донеччині, є поранений

 • 28933 переглядiв

Помірні дощі, грози та до 29° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 19136 переглядiв